Liga Brothers of Blood
przekladam mecz na jutro, dzisiaj prawie caly moj klan poszedl na melanz i nie mam skladu. Termin jest do 17 wiec mam jeszcz prawo przelozyc mecz. CL klanu BB zostal poinformowany o przeniesieniu meczu. CU
Nowy użytkownik
b.Bullets vs teamFTF 48:0
Czekam na link do hltv i sami zobaczycie ^^ , grali w 4 nalge w 3 pozniej w 2 , zrobili pause ^^ tam bedzie all widac , ss mam tam jakies jak beda potrzebne pisac ;] CU
chyba 48:0 dla nas od poczatku szukaliscie latwego w/o. 1 cwiartke gralismy 4on5 i jechalisy ich 7:5. pozniej dwom naszym padl net. dalismy pause, poniewaz nie mozna grac 2on5. gdy juz zawolalismy 2 graczy, ktorzy przyszli z podstawowego skladu klan b.bullets wyszedl z serwera pod pretekstem w/o. a bylismy gotowi grac dalej. MY MIELISMY SKLAD, ale oni wyszli wiec chyba wynik jasny. my bylismy gotowi grac dalej, ale jak oni nie radza sobie z nasza rezerwa i to w grze 5on4 to nie moja wina. szukajcie dalej "latwych" w/o, zycze wielu wynikow 48:0 na stronie, cu!
hltv: http://www.hltv.org/interfaces/download … id=1175339
Nowy użytkownik
ty jestes popierodlony czlowieku ^^ all jest na hltv ktorego mi na gg nie pofales ^^ taki kozak dawaj GB 1 on 1 ;] zobaczymy cwaniaku ;]
czema na decyzje admina, my bylismy gotowi grac gra 4on5. widac, ze jestes jakims dzieciakiem. a co do gb... jak TY sie na esl nie umiesz zarejestrowac i sie pytasz o "male mapki". wiec nie widze sensu grac, ale jak tak bardzo chcesz to pozniej dam linka