Liga BoB NS !! HEAD SHOOT

Liga Brothers of Blood

#16 2009-05-13 12:55:48

uszy

Użytkownik

Punktów :   

Re: Rozpierducha vs noLimits

ja czytam ze zrozumieniem, TY tylko po ostatnich zdaniach. zobacz sobie NAPISALEM, ze ejst gwarancja po SIDZIE (STEAM ID). i WLASNIE na ns kazda osoba moze zagarc za inna, i nawet glupie ustawianie nickow nic nie zmieni. bo TEZ KAZDA OSOBA MOZE DAC SOBIE NICK JAK INNY. przeczytaj misiu regulamin, chyba ze klka punktow to dla CIEBIE za wiele tam nigdzie nie pisze, ze na meczu nick kazdego zawodnika ma sie zgadzac z tym jaki jest w zapisach. wiec nie tworz nowych zasad, tylko stosuj sie do tych ktora sa napisanie. JOU czytaj wiecej zanim zapiszesz klan. btw. ten regulamin jest we PRAWIE wszystkich ligach. wiec albo nie umiesz czytac, albo to Twoja 1 liga. cu

Ostatnio edytowany przez uszy (2009-05-13 12:56:01)

#17 2009-05-13 15:06:40

krtek

Użytkownik

Punktów :   

Prosze admina o zatwierdzenie wyniku. Z idiotami klocil sie nie bede, szkoda mojego czasu i klawiatury.

#18 2009-05-17 14:12:47

kmieciu

Nowy użytkownik

Punktów :   

Czy tutajj funkcjonuje w oglole jakas administracja .. ? Nie wiem na co czekacie ... mecz wygrany z duza i jasna przewaga klanu Rozpierducha # A ze nL nie moge pogodzic sie z porazka i placza to chyba nie ma nic do rzeczy ?? Z meczu zrobila sie klutnia o zasady luigowe nie widac tego .. ? Prosze o przyznanie 3 pkt i zakonczenie bezsensownej klótni ..

Stopka forum

RSS